Kā pagatavot gardu iebiezināto pienu

Vai jums patīk kondensēts piens? Tad, iespējams, esat saskāries ar šo problēmu: kvalitatīvs kondensētais piens ir dārgs, un “piena produktam” kārbās ir maz kopīga ar jūsu iecienīto gardumu.

Tāpēc piedāvājam pagatavot kondensēto pienu mājās, kas apmierinās visas jūsu garšas prasības!

Lūk, kas jums būs nepieciešams:

200 g piena;

200 g cukura;

20 g sviesta.

Pagatavošana:

Samaisiet visus produktus katliņā ar augstām sieniņām. Uz lēnas uguns uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.

Lasi vēl: Mērcēt vai nemērcēt? Nutriciologs paskaidro, kuras graudaugu un pākšaugu versijas ir veselīgākas

Pēc vārīšanās palielina siltumu un vāra 10 minūtes. Pēc 10 minūtēm masa būs ļoti šķidra, bet nebaidieties – tādai tai jābūt.

Atdziestot masa pakāpeniski sabiezēs. Ielejiet to burkā un ievietojiet ledusskapī.

Pēc dažām stundām tā sabiezēs vēl vairāk. Jūs varat to baudīt. Vienkārši un gardi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment